Openstaande vacatures

Voor het SWT Krommenie zoeken wij per 01 september a.s. een ervaren

Sociaal Werker, specialisme WMO
voor 24 uur per week

inzet voor bepaalde tijd tot en met 31 december 2017 met mogelijkheid tot verlenging.

De functie
De Sociaal Werker met specialisme WMO behandelt WMO aanvragen en stelt (her)indicaties op. Je voert (integrale) intakegesprekken, zet cliënten in hun eigen kracht en benut het netwerk waar mogelijk. Je adviseert over WMO voorzieningen en stelt een ondersteuningsplan op met de focus op het goede gesprek en specifiek op het onderdeel eigen kracht en collectieve voorzieningen. Waar nodig wijs je een maatwerkvoorziening toe op grond van de WMO 2015. Je voert procesregie over de afgesloten arrangementen.

Je werkt integraal en als generalist in een Sociaal Wijkteam, maar neemt je eigen specialisme mee. Je zult niet alleen WMO-zaken afhandelen, maar ook als generalist zaken afhandelen vanuit de gedachte: 1 gezin – 1 plan – 1 regisseur. Je werkt aan een breed integraal plan met bewoners en ondersteunt waar de zelfredzaamheid stopt. Het team bestaat verder uit maatschappelijk werkers, sociaal raadslieden, schulddienstverleners en opbouwwerkers, je versterkt en ondersteunt elkaar waar nodig. Vanuit je kennis en specialisme ben je een vraagbaak voor je collega’s.

Je inbreng
Je bent in het bezit van een relevant HBO diploma en hebt bij voorkeur een paramedische achtergrond (fysiotherapie, ergotherapie, (wijk)verpleegkundige). Je hebt een klantgerichte instelling en je beschikt over uitstekende communicatieve- en gespreksvaardigheden. De kennis van wet- en regelgeving is uitstekend en altijd up-to-date. Daarnaast beschik je over paramedische kennis en weet je ziektebeelden te herkennen. Verder ben je resultaat- en oplossingsgericht, je bent innovatief, ondernemend, flexibel, coachend, sociaal vaardig en analytisch.

Ons aanbod
Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring conform CAO Welzijn & Maatschappelijke dienstverlening, volgens salarisschaal 8. Het betreft een vacature voor bepaalde tijd tot en met 31 december 2017 met mogelijkheid tot verlenging.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jeanine Rodenhuis, via mail j.rodenhuis@swtzaanstad.nl

Solliciteren
Reacties voorzien van motivatie en CV voor 14 augustus a.s. mailen aan personeelszaken@smdzw.nl t.a.v. Wendy Jansen (teamleider SWT Krommenie).

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op 22 en 24 augustus a.s. in de middag.
 
Gepubliceerd: juli 2017